Vi er stolte av vårt innovative og ledende ettermarked/verksted i Skien. Hos oss kan du få alle biltjenester på et sted i tillegg til alt innen skade, forsikringsjobber og ruteskift.

Når du leverer din bil til service hos oss kan du føle deg trygg på at bilen blir tatt hånd om på den best mulige måten. Våre servicer innebærer at vi, så langt det går, bevarer bilen i sin originale tilstand. Det betyr at vi kun benytter oss av de beste reservedeler når vi erstatter noe. Men det betyr også at vi benytter oss av den siste teknikken innenfor ditt bilmerke og de mest utdannede teknikere.

Servicen gjennomføres ut i fra servicehefte til din bil, avhengig av hvilken modell og service som skal utføres. Servicerådgiveren går sammen med deg gjennom hva som skal utføres med bilen og om noe tilleggsarbeide kreves utover den normale servicen. Vi utfører også Periodisk kjøretøykontroll (EU-Kontroll) på alle typer bilmerker til en fastpris på 1195,- om den gjøres i forbindelse med en service.

Våre mekanikere utdannes etter Mazdas kompetanseprogram og sertifiseres etter Mazdas krav til kompetansenivå, med regelmessige repetisjons- og oppfriskningskurs.

I tillegg har vi riktig tilpasset verktøy og det siste innen spesialverktøy som finnes tilgjengelig. Vi er alltid oppkoblet mot Mazdas fremste eksperter, og får alltid siste oppdaterte informasjon og programvareoppdateringer.Programvareoppdateringene sikrer bilen din på svært mange og viktige områder, som sentrale styresystemer og passive sikkerhetssystemer, førerinformasjon, klimaanlegg og kupékomfort, og optimalisering av drivstofforbruk og ytelse.

Mazda Veiassistanse

Årlig service og vedlikehold på vårt autoriserte Mazda-verksted gir deg pålitelig, profesjonell og kostnadsfri assistanse fra Mazda dersom du skulle få problemer med driftsstans, hvis bilen blir stjålet eller hvis du skulle bli involvert i en ulykke.
Nye biler leveres alltid med 12 måneders Mazda Veiassistanse, og tjenesten fornyes ved å utføre service på autorisert merkeverksted, frem til bilen er 10 år gammel.

 

Mazda Veiassistanse inkluderer:

  • Assistanse 24 timer i døgnet ved driftsstans eller ulykke, hjemme eller langs veien.
  • Hjelp på stedet eller tauing av bil til nærmeste autoriserte Mazda-verksted.
  • Leiebil i inntil fem dager, ekskl. drivstoff og bompenger.
  • Taxi (inntil kr 550,-).
  • Buss, fly eller tog (inntil kr 3300,- pr. person).
  • Hotell for deg og dine passasjerer (tre netter i Norge, fem netter i utlandet).
  • Frakt av bilen hjem fra utlandet.
  • Tjenesten gjelder i over 40 land i Europa.